seg helg

har typ jobbat hela veckan o ska snart iväg igen. jag ska aldrig mer klaga över att jag inte har ngra dagar, dom bara ramlar in o slår omkull mej.. är helt slut efter igår, var på hockey på kvällen, o rögle vann såklart :D:D kom precis på att jag glömt läsa tidningen, måste ju göra det  :P

har match imorgon, känns inte sådär jättekul. men det får gå..

kan inte sluta tänka på dej, du finns med hela tiden, vilket är ganska skönt på jobb när man bara vill därifrån, men jag kan väl inte vara kär. ?  eller. jag vet inte.. känner mej så osäker på mej själv, o på dej med om hur du vill o tycker, du är ju inte den som säger vad du känner direkt.. men skit samma, får väl försöka glömma, så jag inte blir besviken om det nu inte blir ngt..

frukost, ska jag äta nu.. palla skriva mer, kan ju bara skriva om dej ändå, o det ska jag inte..

Arbetslös men ändå inte..

Har typ gått utan jobb i några veckor nu, så ringer dom från hemmet o helt plötsligt är där många dagar till mej..  har väl totalt en 8 dagar nu i oktober, men jag vill ju ha ett fast jobb.. söker på ams dagligen, o ska ner till dom imorgon o skriva in mej.. har visserligen kanske fått napp på ett nere i malmö som verkar intressant, ska ringa imorgon igen o se om hon är tillgänglig då : )


Var i Bromölla i helgen, det var helkul att träffa dennis igen : ) o han var ju mycke snyggare än jag kunde minnas *grr* synd bara att han blev så full, eller snarare att jag inte kunde bli full, är så otroligt blyg när jag inte druckit ngt o det passa inte riktigt bland folk man inte känner. Men hans killkompisar var trevliga iaf :) Tåget hem på söndagen var extremt tråkigt.. o jag fick vänta i Kristianstad i 40 minuter tills det andra tåget gick, men jag handla godis o satte mej o läste min bok :D den är så grymt bra, en utav de bättre böcker jag läst.. den jag läser nu är desto sämre, är dock bara på sidan 30 men den är såååå seg..

Jag tror att jag har kommit till det stadiet då jag  tycker att allt är otroligt tråkigt.. kan liksom inte unna mej själv ngt utan att vara sur o eländig.. Bråkar allt för ofta här hemma nu, o de är inte alls kul längre.. Letar lägenhet men det är lönlöst när man inte har något jobb..

o att vara kär är heller inte lätt när man inte vet hur personen i fråga tycker om en själv, om det bara är en kompisrelation eller om han kanske också vill ngt mer.. Jag vill så gärna träffa honom igen men jag vågar inte säga det till honom o vet inte hur jag ska gå till väga. liksom varenda gång du tar på mej smälter hela jag, o då är det väl kärlek ? Vi har inte  träffats så många gånger, men det har stämt...

nää nu ska jag snart till jobb.. 

ciao bella !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0