jahaa..

känns som att jag bara skriver på onsdagar när jag väl skriver. : ) 
vet inte riktigt var jag ska börja..
Skolan är snart slut :D det är väl en bra sak, sen andra saker som är bra är att vi nog snart blir sambos, det ska bli så otroligt skönt.
jag har fått fler fasta arbetsdagar på jobb, vilket är gott. hoppas bara att jag får mer när det väl är nytt år.
jag orkar inte skriva i stora mängder om allt som hänt, kommer vara väldigt kortfattad.. det är ju so you think you can dance på tv, o de vill jag inte missa..
Men det har hänt ganska mycket den senaste tiden, och det är bara positiva saker :D
Den bästa johanna har fått en underbar dotter, går nog inte en dag utan att jag tänker på henne, hon är så otroligt söt och charmig, speciellt när vi räcker tunga till varandra. : )
Om jag ska nämna något negativt så är de väl att jag ligger lite efter med några skolarbeten, men jag ska ta igen det i helgen eller i början på nästa vecka, för mitt mål är att lämna in det nästa vecka, för veckan därpå ska vi vara i skolan igen o ha ett prov på allt, o då vill jag inte ha det i huvudet.

Igår var jag på busfabriken med Bekki, Felicia och Vera, det var grymt kul, tror nästan att jag har roligare där än alla ungar, dock inte när man ska emellan saker som sitter fast, för då är de riktigt krångligt :P 
imorgon ska jag, mamma o pappa till ullared, jag har en riktigt lång lista på vad som ska handlas, men ska ändå försöka att inte göra av med för mkt pengar, får ju tänka lite på ekonomin..

nej nu har programmet börjat igen, ska försöka uppdatera mig lite oftare.
ha de gott..

RSS 2.0